Om os

Med Børneyogaguiden er det vores mission og intention at være storleverandør af yoga og mindfulness for børn. Dette er stedet hvor forældre, pædagoger, lærer, bedsteforældre og andre kan finde inspiration til, hvordan de kan inkludere yoga og mindfulness i børnenes hverdag på en nem, læringsrig og sjov måde.

Alle vores produkter er valgt og lavet med henblik på at facilitere og optimere yoga-oplevelsen både for de voksne, der formidler den, og for børnene der skal udforske den.

Det er et veldokumenteret faktum, at yoga og mindfulness nedsætter stress-niveauet og gør os bedre til at tilpasse os udfordringer og forandringer i hverdagen. I en tidsstyret kultur er det nødvendigt for børns udvikling og velvære, at de finder små frirum hvor de får mulighed for at mærke sig selv. Dette gavner det enkelte barn, dets nærmeste omgivelser og samfundet som helhed.

Børneyogaguidens produkter har til formål at bringe ro, harmoni og god energi til børn, deres forældre, og de voksne der har en hverdag sammen med dem.

Hvis du har spørgsmål eller brug for særlig vejledning, så tøv endelig ikke at kontakte os via kontaktformularen. Vi svarer inden for den samme dag.

Namaste,

Børneyogaguiden

 

Børneyogaguiden er grundlagt af Serpil Pedersen, som har flere års erfaring med at undervise børn og voksne i yoga samt med at drive en online butik. Serpil er 500-timers certificeret yogalærer og børneyogalærer. Børneyoga har en særlig plads i Serpils hjerte. “At lave yoga med børn er en kæmpe gave. Det er så berigende og så udviklende på én og samme tid. Børns umiddelbarhed og nysgerrighed matcher yoga-ånden så fint”. Serpil har gennem flere år kørt børneyoga-forløb i institutioner og i skoler, samt i sit eget studie i Nordsjælland.